Goedkope loopschoenen
Valuta:
Netherlands

Categorie

Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

Wij zorgen voor een snelle vervoer naar meer dan honderd landen. Meestal zijn alle orders worden voorbereid en verscheept en ongeveer binnen 2 werkdagen. Verzend-en administratiekosten rekenen op het aantal items gekocht en de methode van de scheepvaart die u kiest. Met behulp van het niveau van de service die u hebt aangevraagd en afstand tot onze dstribution centrum, biologisch rundvlees gebruik maken van een alternatieve aanpak voor uw get verzenden. Weer vertragingen of andere factoren die buiten onze controle kunnen levertijden beïnvloeden en zo zijn oncontroleerbaar.

Wanneer wordt mijn bestelling?
Nadat wij uw betaling ontvangen, zouden we het pakket uit magazijn binnen Vierentwintig uur en het volgen aantal verzenden in de e-mail.

Hoe kan ik mijn eigen orde op te sporen?
Zodra uw get wordt verscheept, zult u een e-mail van ons ontvangt. In deze e-mail, moet er het controleren van informatie voor uw bundels alsmede de website waar u uw aankoop kan traceren zijn.

annuleringen
Indien u wenst om uw eigen bestelling te annuleren, moet u ons direct een e-mail. 25% annuleringskosten van toepassing is. Meerderheid van de bestelling worden verzonden binnen 1-2 dagen vanaf de aankoopdatum. Verzonden bestelling kan niet worden geannuleerd.

opbrengst
In het onwaarschijnlijke viering van fabricagefouten, zouden we vervangen / repareren van de producten volledig gratis aan de klant. Terug te sturen een item, moet u e-mail en ons te informeren over de reden. We zullen en stellen u dan met verdere instructies. Goederen moeten worden ging terug binnen 8 tijdperk van de datum van ontvangst: ongedragen en bevatten elk van de originele verpakking en labels. Alle transport kosten in verband met de achterkant van goederen komen zijn de plicht van de consument.

uitwisselingen
Om een ​​product uit te wisselen, moet u e-mail en betekenen van de reden. Wij zullen dan bieden u meer instructies. De goederen kunnen worden geruild binnen 7 dagen na ontvangst datum op voorwaarde dat ze de neiging om ongedragen en in het oorspronkelijke probleem met alle originele presentatie en labels te zijn. Terwijl de terugkeer van een item met een uitwisseling, houd uw naam, adres, telefoonnummer en de instructies zijn duidelijk aangegeven. Zowat alle verzendkosten kosten in verband met de bijzondere uitwisseling van goederen onder de verantwoordelijkheid van de klant.